Vitorlázás

Modern Art Orchestra - Street Music Balatonalmádiban
None
Retro Party a lellei rendezvényparkban
None
Modern Art Orchestra - Street Music Fonyódon
None
Hévíz Város Bora idén a Kányaváry Borbirtok Chardonnay-ja lett

12 borvidékről származó 31 tételből választotta ki az öt neves borászati szaktekintélyből álló szakmai zsűri Hévíz Város Borát.

Reklám
Segítsetek! Sürgősen vérre van szüksége egy lellei fiúnak
A balatonszemesi átjáróban gázolt el a vonat egy bringást. Varga Roland volt az, aki azóta az intenzíven van, és most sürgősen vérre van szüksége.
Nyolcvanötéves a Bakonyi Ház – Tortával ünnepelték a születésnapot
Kedden ünnepelte a Laczkó Dezső Múzeum a Bakonyi Ház nyolcvanötödik születésnapját a múzeum munkatársaival és a látogatókkal közösen.
A 800 éves felsőörsi Bűnbánó Szent Mária Magdolna-plébániatemplom

A felsőörsi prépostsági templom több évszázadon át állta a történelem viharait, így a Balaton környékének a legépebben megmaradt Árpád-kori műemléke.

A hétvégén MET Klasszikus Kupa Balatonföldváron
A hétvégén MET Klasszikus Kupa Balatonföldváron
Sarudi Nádas edzőtábor és Kupa
Sarudi Nádas edzőtábor és Kupa
8,2 tonna szemetet szedtek ki a Tiszából a Pet Kupa résztvevői

A vírushelyzetre tekintettel a rendezvényt rendkívüli óvintézkedések bevezetése mellett tartották meg. A szigorítások miatt a mezőny fele volt a tavalyinak.

"Most a közönséggel töltött minden pillanat értékes" - Szakács Gergő - Follow the Flow interjú
Sokmindent másképp csinálna az életében. Még mindig lábadozik egy durva tavaszi betegségből, s gyakran SUP-ozik a Balatonon, de mostanában elektromos gitáron is gyakorol. Hogy mi miért van így, ő maga mondja el.
Szent István nap 2020 Balatonkenese

Ünnepi műsorral, fúvószenekar koncertjével, vízjátékkal és lángshow-val köszöntik Szent István napját 2020. augusztus 20-án Balatonkenesén.

A Balatonon is folytatódik a szúnyoggyérítési program

650 településen, az egész országban mintegy 130 ezer hektáros területen zajlik jelenleg szúnyoggyérítés, különös tekintettel a kiemelt turisztikai csomópontokra, így a Balatonra, a Tisza-tóra és a Velencei-tóra is – tájékoztatta az MTI-t Dóka Imre, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivő-helyettese. Az ország nagy részén továbbra is földi eljárással irtják a rovarokat, légi kezeléseket pedig csak a […]

Reklám
Hogyan lehetsz jobb szörfös?

Amellett, hogy a szörfözés egy igazi fun sport, azaz a szórakozás és a szabadidő aktív eltöltése a cél, fontos, hogy ne ragadj meg egy szinten. A kihívások és a fejlődés a kulcsszó ahhoz, hogy késő öregkorodig élvezhesd a vízen siklást. A windsurf egy technikai sport, azaz a teljesítmény – a sebesség, a manőverek – a

Folytatódik az elkerülő négysávosítása Veszprémben

5,9 kilométeres szakasszal folyik tovább a veszprémi nyugati elkerülő bővítése a füredi és a csatári kereszteződések között – számolt be a magyarepitok.hu. A Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. újabb közbeszerzést írt ki a veszprémi elkerülő fejlesztésére. A 8-as főútnak ezúttal a füredi csomópont és a csatári csomópont közötti részét érinti a projekt: a majdani nyertesnek a […]

Hétvégi balatoni programajánló - a Balatonnál most is minden van, és lesz is!
Más ez a nyár, de így is rengeteg program vár! Lesz itt koncert, sportverseny, kirándulás, bringa és kulturális esemény is, úgyhogy nehogy otthon maradj!
Összefoglaló film az 52. Kékszalag Raiffeisen Nagydíjról!

Jó ütemben halad a Mosoni-Duna 28,5 milliárdos vízszintrehabilitációja

A fejlesztés hatására a Mosoni-Dunán a kis- és közepes vízszintek megemelkednek, így hajózhatóvá válik a folyó Győrnél is.

Sűrűbben közlekednek a Balatoni Hajózási Zrt. hajói augusztus 30-ig

Bővíti menetrendjét az augusztus 30-ig tartó 174. hajózási főszezon alatt a Bahart, új járatok várják a Balaton és a hajózás szerelmeseit.

Ünnepi gastro- és kézműves vásár Siófokon
None
100 Tagú Cigányzenekar Siófokon
None
Cukkancs és Pukkancs kalandjai - interaktív zenés gyerekszínház
None
Reklám
Világbajnokság lesz, de nem úgy

A World Match Racing Tour szervezői augusztus 7-én bejelentették, hogy 2020-ban – a koronavírus-járványhoz kapcsolódó utazási korlátozások miatt – nem számolnak ranglistát. Ezzel együtt azonban a világbajnoki címről valahogy dönteni kell. Ezen változtatás azért fontos, mert a WMRT-ben hagyományosan az év versenyein gyűjtött pontszámok alapján alakul ki a végső sorrend, a világbajnok az egész éves

Budapest Bár / Várudvar Fesztivál
None
Teleki Miklós orgonakoncertje Siófokon
None
V. ActiveO2 Balaton MTB Maraton
None
Fran Palermo / Várudvar Fesztivál
None
Fizet a biztosító, ha betegség miatt megszakítod a nyaralást - jövünk a részletekkel
A magyarok körében alig ismert a belföldi utasbiztosítás. Sokan úgy vélik, minek, hiszen fizetjük a társadalombiztosítást. Tévhit! Mutatjuk, hogy miért hasznos és fontos!
BYC Családi Nap 2020
None
Punnany Massif / Várudvar Fesztivál
None
Péterfy Bori & Love Band / Várudvar Fesztivál
None
BeszélgESsTÉK vendég: Sebestyén Balázs
None
Zene a Zöldben - Balogh Kálmán - Bognár Szilvia
None
Bödőcs Tibor Balatonfüreden
None
Kowalsky meg a Vega - Plázs Siófok
None
Nyári Halünnep Tihanyban
None
WeLove Balaton • Plázs Siófok, Beach
None
Ünnepi program 2020 Balatonmáriafürdő

Augusztus 20-án 18 órakor kezdődnek a Szent István ünnepi programok Balatonmáriafürdőn.

Szalagkorlátnak csapódott egy autó az M7-esen
Szalagkorlátnak csapódott egy autó az M7-esen, Balatonfenyvesnél. A Budapest felé vezető oldalon egy sávon halad a forgalom.
Nemzeti ünnep 2020 Balatonvilágos

Már reggeltől indulnak a programok Balatonvilágoson augusztus 20-a alkalmából, amely tűzijátékkal és fergeteges bulival végződik.

Minden az utolsó pillanatban...
A hétvégén Svert Kupa. Amikor a megkésett szezonkezdés miatt, csak kapkodjuk a fejünket, az eseményözönben, akkor tessék jól odafigyelni, mert lesz mégiscsak Svert Kupa! A legamatőrebb verseny amit csak el tudok képzelni, a legkomolyabb díjazással. Itt mindenki elindulhat, akinek nem akad le a fövenybe valami kiálló a hajóból. Itt láthatjuk az amatőr hajóépítők csodáit, a múlt túlélő jolléit, többtestűeket, karbonrakétákat. A szervezők nem kérnek sportorvosit, versenyengedélyt, csupán azt, hogy élvezzétek a vitorlázást, ahogy ők is örömmel tekintenek egyre népesedő flottátokra. Mutassátok meg, hogy van még szabadidős jollevitorlázás a Balatonon!
Rakonczai Piano - Plázs Siófok
None
Follow The Flow, vendég: Blahalouisiana - Plázs Siófok
None
Másodfokú riasztás van a felhőszakadás veszélye miatt
Ahogyan az a nyitóképen is látszik, a Balatonnál sem teljesen felhőtlen a helyzet, vigyázzatok magatokra, figyeljétek a viharjelzést és olvassátok el, mit mondanak mára a meteorológusok!
Nem mindennapi luxusautók robognak Balatonfüreden
Ki ne szeretne beülni egyszer egy, az átlagemberek számára csak filmekből, autókiállításokról vagy játékautók formájában ismert, valódi luxus sportkocsiba? Az idei nyáron is adott a lehetőség erre a Balaton-parti városban, ha valaki veszi a bátorságot és hajlandó egy komolyabb sportcipő árát beáldozni a vezetés villámélményéért.
Gyöngyszem az Eger-patak partján: Kapolcs

Festői környezetben, a forrásokkal és erdőségekkel körülvett Eger-völgyben fekszik a Káli-medence egyik tüneményes települése, Kapolcs.

Reklám